Ja dzis kupowałem filtr kabinowy z aktywnym węglem.....i 5 zeta taniej wyszlo za Knechta :diabelski_usmiech A co ciekawe w Moto-Art na Tarnowskiej w Kielcach z Filtrona powiedzieli mi 75 zł - ośmiałem sie i wyszedłem. W IC Knecht - 40,77 zł (po rabacie)
Rabat w Inter Cars
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Ja dziś miałem okazję skorzystać z zakupów na konto OCP.
Termostat (co prawda do Peugeota 205) kosztował oryginalnie 37zł, po zniżce 27zł
Czyli w tym przypadku zniżka 25%
Dzięki wielkie za załatwienie dostępu do hurtowni :szeroki_usmiechFreshtimers.pl, czyli mój mały fanpage z samochodami na wielkim Facebooku
https://www.facebook.com/Freshtimers
Komentarz
-
-
Nie wiem czy ktoś już o to nie pytał ale nie chce przeglądać tylu stron, chodzi mi o program intercarsu czy nie dało by rady zdobyć do niego dostępu na ten klubowy numer, tzn musiałby być jakoś ograniczony (nie w wiem czy jest taka możliwość), żeby nikt nie mógł przez niego zamawiać ale sprawdzanie cen było by wygodne no i chłopaki w IC mieli by mniej roboty bo by sobie można było w programie sprawdzić co potrzeba i w jakiej jest cenie.
Komentarz
-
-
-
ja ostatnio zamawiałem spreżyny rabat 20% w przeliczeniu na kase dało 120 zł. wystarczył nr karty i klienta pan popatrzył powiedzialem ze to zniżka na ocp wszystko jest dogadane z wasza centralą. pan powiedział aha no to ok i tyle nie robil żadnych problemówBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Kpl filtrow knechta we Wrocławiu do mojego auta : 105 zl ( bez paliwowego ) vs najtansza oferta z alledrogo - za 110 Paliwowy 102 zl knecht / 87 Bosch
Niestety olej Motula Specific - 291 zl. Takze tutal polegli sromotnie
Nie mniej jednak - działa perfect :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz